LÖRDAGSBIO MED EMY OCH ELIN

Lördag: Bio med Emy som sagt. Pappa hade köpt biljetter dagen innan över internet så vi trodde att det bara var att hämta ut dom, eftersom vi hade köpt dom. Så när vi kommer fram och ska hämta ut biljetterna frågade hon efter kortet vi hade betalat med. Vi blev chockade och fattade ingenting. "Utan kortet får vi inte ut biljetterna" och vi bara stod där och gapa. Vi försökte med "kan vi inte bara betala kontant då?" och liknande men icke sa nicke. Tillslut fick vi ringa till pappa och fråga efter kortnumret, men det stod att han inte hade köpt något på SF med det kortet, så pappa kollade på sin bank och där hade han visst köpt biljetterna. Vi frågade om det fanns några andra platser men det fanns det såklart inte. Efter ca 10-15 minuter fick vi handskrivna biljetter, och resten av kön var inte glada kan jag ju säga. "Sega jävlar" så några bakom oss och en 40-årig kvinna kom fram till oss och fråga illsket "Alltså URSÄKTA, är ni klara snart ELLER?" då fräste Emy tillbaka " Ja, SNART"
När vi kom fram till biljett kontrollen hade hon som vi fick biljetterna av ringt upp så dom väntade på oss så när vi kom " Ja, det är ju ni" men kollade lite undrande på Elin som är 13 år (15 års gräns på filmen) "Men är du 15 år?"
Elin väntade sig inte den frågan eftersom dom aldrig frågar om åldern så hon blev lite stäld medan jag och Emy bara tänkte "Snälla säg ja, nu har vi ju fått biljetterna och allt!" och efter några få sekunder fick hon fram "Ja..?"
Filmen var ju såklart super och Emy förälskade sig också, hon ville se den direkt igen så på hemvägen fick jag sitta och berätta vad dom händer senare i dom tre andra böckerna. Trots omständigheterna vad dagen super.

Sleep tight

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0