PACK





Packar och packar, för imorgon bär de iväg till Tyskland! Ska hälsa på pappas kusin och hennes barn i Berlin och lite sånt. Får se om jag hittar ett internet cafe så att jag kan skriva ett inlägg.

Men idag så har jag inte gjort så mycke, har mest bara suttit och ritat. Har ritat en Google-doodle, om man gjorde de så kan man vinna en dator får Apple. Så det är kanske värt ett försök? Sen har jag börjat packa, borde ha börjat imorse men jag som inte är speciellt bra planerare börjar såklart med annat så jag får börja nu.

Juste, släktträffen va riktigt trevligt! Alla är så himmla snälla, och när Elin och jag var nere på bryggan på hoppade en anka upp! Den kom fram till oss, men tyvärr hade vi inget att bjussa på.  

Kommer hem den 30 eller 31, SEE YAH!

AVLÄGSEN SKÄKTTRÄFF

Idag så blir det släktträff. Eller... släkt och släkt, det är typ morfars syskon och sånt så jag är väl bara med i ett litet hörn. Jag och Elin har nog världens minsta släkt, det är familjen, morfar och gammelfarmor (som inte ens är vår riktiga) som är kvar i livet. Men jag ska inte klaga! Men vi får hoppas de blir kul idag.


LATER

?

Idag har jag en göra-ingenting-dag. Skönt är rätta ordet! Har inte orkat fixa mig så håret står åt alla håll, osminkad, favorit jeans shorts, min XL Disneyland tröja som är helt urtvättad och såklart så är tofflorna på plats. Men jag är helt slut efter dagarna hos Jonna, så jag bryr mig helt ärligt inte.
Jag har försökt att få tag på Nattis, som kom hem från Spanien i tisdags, där hon har vart i 3 veckor! Fast vi har inte träffats på cirkus 5 veckor tror jag. Först så åkte jag till Kreta, när jag kom hem så hann vi inte va nått och sen så åkte hon iväg till Spanien. Och på söndag så drar ju jag iväg till Tyskland i 2 veckor. Så nu får vi passa på! Om du läser Nathalie, kan du ringa? :)

Men vad ska alla glada göra idag?





LOOKBOOK

Har hittat en fantastisk sida! lookbook.nu, människor från hela världen lägger ut sina outfits och så kan man rösta och sånt, älskart!

ACNEJR



Svenska Acne ska starta ett leksaksföretag, ACNEJR. Först ut blir nallen Chester som snart är ute i butik för cirkus 500 kr!


http://www.acne.se/new/junior/start.asp?company=4

DOP OCH JONNA

hej hallå! Har tyvärr inte blivit nått inlägg på några dagar så här kommer dom!


Dop
Söndagen spenderades i södertälje, på Alexanders dop! Livat vare, 40 pers + barn. Men det va trevligt.

Jonnas sommarstuga
I måndags så bar det av till Jonna i hennes sommarstuga. Kom fran rätt så sent, men jag och familjen blev bjussade på mat. Spelade lite Alfapet på kvällen innan familjos åkte hem. Dagen därpå så blev det bad-dag. Jag och Jonna skulle prova och paddla på en surfingbräda! Själv va jag livrädd eftersom att vattnet va riktigt kallt. Men, vi klarart! Vi stog också på köpet! Men sen så beslöt vi oss för att åka lite längre, så vi paddlade till en badstrand som läg rätt så längt bort. Vi va så kalla så vi skakade när vi kom fram, men tillbaka skulle vi. Det var bara de att de va motvind, men när vi äntligen(!) kom tillbaka till stugan så va vi så kalla så vi knappt kunde stå. Men de va kul!







Gillar bilden?


GOD KVÄLL

God kväll allesammans. Så idag har jag ju gjort precis ingenting, sola, läst bloggar, bloggat och kolla på tv. Men, vad är sommarlov till för? Men nu kommer jag på att jag borde ha tränat.. Måste komma igång igen, förr va jag ju faktiskt duktig och tränade minst varannan dag. Men nu får det bli ändring på detta!
Nu ska jag vidare till tvn och kolla på Las Vegas, kanske kan börja med träningen och göra lite sit-ups? Aja, vi får se.

GÖRA?





Hallojs. Hela familjen är ute och tar en lunch ute i skärgården, men jag som är lite små lat orkade inte följa med så nu sitter man här med hela huset för sig själv, och absolut ingenting att göra... Tror nog att jag ska gå ut och hitta på något. Solen tittar ju fram men frågan är bara hur länge den gör de.

Kryssningen var jätte mysig, finns inte så mkt mer att säga.
Men igår så va jag och mamma själva nästan hela dagen. Åkte till Trosa för att hitta en doppresent till lilla Alexander som har sitt dop imorgon. Det blev ett sett med gaffel, sked, kniv och nått som vi inte såg va de va, men de va små djur på dom, jätte gulligt. Sen åkte vi vidare till affären för att handla lite mat och när vi kommer ut så öser regnet ner. Så vi kom hem lite små blöta och kalla, men senare på kvällen så kom pappa hem, som har vart på jobb i Finnland. När vi hade ätit så kollade vi på MORGAN PÅLSSON. Bäst säger jag bara.


Men vad ska ni göra idag då?

BIRKA PARADISE

Har precis packat klart och om en kvart så ska jag iväg till Stockholm, för jag, mamma, morfar och Elin ska åka på kryssning med Birka Paradise. Så jag kommer hem imorgon nån gång.

LATER

SÖDER

Idag så blev de Stockholm, fast söder den här gången.  Gick runt med mamma och de va jätte mysigt problemet va bara det att det regnade. Men idag så har jag faktiskt inte köpt nåra kläder! Duktigt för att vara mig. För jag måste ha lite kläder till Tysklands resan och kryssningen som jag ska åka på den här veckan. Men det jag köpte va iaf en necessär (stavning?) från Make up store, lite små grejor på Panduro och sen en liten slags mjukis boll på Designtorget. Så det blev inte så mycke men jag är väldigt sugen på att köpa ett par bruna gladiatorskor på Bianco.

BYE

FÖRSENAD KONFERMATIONS PRESENT




Idag så kom Kenth, Yvonne deras barn Alice, David och pyttelilla Alexander över. Vid tre tiden kom också Bernd och morfar över också. Alla förutom morfar skulle fira Elin i efterskott, men jag fick faktiskt också presenter! Av Kenth och Co så fick jag min konfermations efterskotts present, eftersom att på min konfermations dag så köpte dom ett Snö armbad dom jag otroligt nog redan hadde. Ganska ironiskt eftersom att jag bara har ett. Men av dom så fick jag iaf ett långt halsband med ett smycke på, och så ett hänge (hjärtat) som man han ha på om man vill byta ibland, jag fick också ett armband. Dom kommer från Pearls for girls.
Men för att underhålla 8 åriga Alice och 4 åriga David så blev det massa Buzz Junior idag, medans Elin satt och gullade med Alexander som endast är 4 månader. Men man ska ju inte klaga, Buzz är skitkul!

Imorgon så ska Elin och hennes kompis Jessica till Stockholm. Men eftersom hon inte får åka dit själv så ska jag och mamma åka med, fast vi ska inte gå runt me dom, vi sticker till söder istället! Ska kanske ta in på nått Drop-in för jag är i ett stort behov av att klippa mig. Men vi får se om tiden räcker. 

SES OCH GOD NATT! 

DAGEN MED BÅTEN





Idag så hämtade jag och familjen morfars nya båt! Först så gick vi till någon mysig liten resturang för att äta lite lunch, sen så skrev morfar och pappa på lite papper sen så var de bara att köra hem den. Solen sken och varmt vare, jätte härligt. Sen har jag väl inte gjort så mycke mer idag. Får se om de blir ut me båten imorgon också elr om jag hittar på nått annat.

GOD NATT

THA BÅT

Klockan är 11.04 och jag är påklädd och färdig! Gick upp vid 7 eftersom att jag inte kunde sova, men iaf så familjen och jag snart iväg och hämta morfars nya båt. Yey! Vi får hoppas att allt går bra,

LATER.


IGÅR, CARIN WESTERS VISNING

Några modeller från visningen.



Igår så blev det Stockholm för hela slanten! 10.36 så tog jag och Johanna tåget upp till huvudstaden och shoppade. Hittade såklart massor med fint! Stor t-shir Monki, sov shorts Vero Moda, vit cardigan Vero Moda, XL tjocktröja BikBok, blommig kjol Urban Outfitters och örhängen Urban Outfitters. NÖJD!

Men eftersom att varken jag eller Johanna är nåra Stockholm brudar så blev det problem när vi skulle hitta Brezeli parken, där vi skulle titta på Carin Westers visning, men tillslut så hittade vi. Bra platser, underbart väder och fina kläder. Bäst vare! Och vi såg också självaste Elin Kling. När visningen var slut ca 19.20 så gick vi till Kungsträdgården för att vila våra stackars fossingar efter att ha trampat runt hela dagen, vi lyssnade också på dom som sjöng på scenen. Sen så gick vi till Sandy´s för att ta en enkel middag, pastasallade blev de. Sen så tog vi en varsin te och gick till tåget som skulle ta oss hem 21.45.



Förra blogg www.emeliee.fashionblogg.se

RSS 2.0