LET´S GO

Nu är det snart dax! Skoldagen är avklarad och om ca 1 timme och 30 minuter åker jag till flygplatsen och 20.00 lyfter flyget till Berlin. Kommer nog att bli super. Är nästan helt klar med packningen så nu tar jag det lite lungt, ska nog sätta mig och rita lite nu.
Eftersom att det inte finns så mycket tid så kommer jag nog inte kunna blogga alls dom här dagarna, usch! Men jag kommer ju hem på tosdag och då kan jag lova att jag har fullt med bilder och massor att skriva om!
Så kika in på torsdag auf Widersehen!

Bilderna är tagna med nya kameran, snyggt va?



                                                           Dagens







                                  Kvällens och morgondagens


080928

Hej, det blir tyvärr inga bilder eller något idag. Har sprungit runt i mina ljusa stuprörs jeans och en jumbo tjocktröja och plockat ner studsmattan och packat inför imorgon. Kanske inte är så jättemycket att packa inför 2 och en halv dagar men iaf. Jag har ju också fotat lite med nya systemkameran. Är riktigt nöjd! I Berlin kommer det att bli mega mycket bilder kan jag lova. Men nu ska jag fortsätta att packa så vi ses, later!


MY HERO

Jag har världens bästa morfar, och jag skojar inte. Jag och syster har försökt spara ihop till en systemkamrea, inte så jättelänge men iaf, nu ringde han imorse och tyckte det var synd att vi skulle spara nu när det snart är vinter så vi fick en systemkamera! En Nikon D60 18-55. Så nu kan jag lova att det blir en massa bilder.
Nu ska jag börja packa eftersom att jag åker till Berlin imorgon. Sen har jag ju ett problem till, funderar på att byta till Devote istället för blogg.se? Jag vet inte men vi får se, bye

Jag älskar dig morfar <3

BLACK&WHITE

Nu är man hemma och har enormt ont i fötterna! Modemässan var jättekul men jag köpte ingenting, hittande 2 fina mössor, 1 kofta och 1 halsband men jag köpte inget av dom, vet inte varför.
Sen åkte jag och Zoe tillbaka och gick på Drottninggatan och lite sånt. Hittade ett par skor och en jättegullig bak-bok och syster yster, hon älskar att baka. Hittade även en randig tunika på H&M och köpte två Dust it från Schwarzkopf. Hittade förstås MYCKET mer men jag var tvungen att hålla igen eftersom jag, mamma och syster ska åka och övernatta i Stockholm nästa eller nästnästa helg tror jag. Måste ju ha lite pengar kvar.












BAKÅT:FRAMÅT

12.36 så tar jag också Zoe tåget till Stockholm. Vi ska till vintagemässan BAKÅT:FRAMÅT som äger rum på Kronobergsgatan 37 Enskilda Galleriet, mellan 11.00-18.00. Kanske ses? Later


FREDAG HELA VECKAN

Som sagt, jag gillar fredagar





080925

Nu blir det ett litet snabbt inlägg, pluggar för fullt eftersom vi har SO inlämmning imorgon. Men idag så hade vi en jätterolig föreläsning om "populärmusik", hann bara gå igenom en 4 del men ni pratade vi lite om t.ex Elvis och Chuck Berry. Super! 
Men nu återgår jag till pluggandet, Ciao



Vit tröja, grå cardigan, shorts med hög midja, mönstrade strumpbyxor och stor ring

DANCE, DANCE

Snart så ska jag och mammi iväg på SYV på skolan, de är typ Studie Yrkes Vägledning om jag inte minns helt fel. Dom ska prata om gymnasieval och sånt. Så jag måste springa nu, bye



                                                  En dagens



                                            Skön böna till syster


NOT GOOD

Tjenare, nu är ajg nyduschad och fräch. Har haft idrott och träning idag så det var riktigt skönt. Men idag så hade vi SO seminarium i skolan om Kinas och Indiens befolkning, ni vet "om det fortsätter öka som det gör nu vad kommer då hända om 40 år?" typ sånna frågor. Jag tyckte det var jättekul medans alla andra höll på att somna. Men alla har ju olika intressen som tur är.
Om vi pratar kläder nu så kan jag bara säga att dom senaste dagarna har jag vart helt tom i huvudet, har inte kunnat få på mig något vettigt. Men det går nog över snart. Hade tänkt att springa på stan imorgon och köpa ett par skor, hade tänkt mig ett par låga converse, sounds good? Och ett par chinos som jag har tänkt köpa hela sommaren utan att det har blivit av, så det får bli nu i höst istället. Men nu ska jag sätta mig ner och plugga en stund ciao


JUST SOME PICTURES













I WAN´T TO FIGHT

Hej, nu är bilden inlämnad och klar, nu får vi bara hoppas på bra betyg. Skolan gick väl bra idag. Har inte så jätte mycket mer att säga så later!






SLEEPY DAY

Har haft en mys-och plugg dag. Har jobbat bild, måste lämna in massor av grejer imorgon. Sen har jag skjussat runt syster på moppen, och lite sånt. Men nu ska jag duscha och välja kläder inför imorgon, ciao


BLING BANK

Jätte mysigt hemma hos Jonna igår. Kollade på film åt tacos och hade kuddkrig. Av mig så fick hon en Piggys Bling Bank, en ascool spargris som jag hittade på Urban Outfitters som jag inte kunde låta bli att köpa. Det blev tyvärr inga bilder för min del, glömde kameran hemma men kanske kan flirta till mig några av dom andra.
Men nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla lite på tv, sen blir det lite söndags plugg Later





                                                         Tuff va?


JÄGARE

Nu har jag tagit min identitets bild! Jag föreställer en jägare, vilket inte passar mig eftersom jag hatar att vara i skogen och är vegetarian. Plus att jag har stoora gröna brallor, en stickad tröja och keps vilket jag ALDRIG skulle ta på mig i vangliga fall.
Senare ikväll så ska jag iväg till Jonna, hon har ett litet "födelsedags kalas" hemma hos sig som jag ska iväg till. Kanonkul! Ciao





                                                      Vad tycks?




"DEN JÄVLA IDIOTEN"

Madde som var 20 år och drev bloggen http://jagefrisk.blogg.se/ som handlar om hennes liv med cancer, dog den 15 september. Hon själv kallade sin sjukdom "den jävla idioten" och nu har det startats en insamling till hennes minne för att besegra sjukdomen. Men för att göra det behövs det pengar, och alla som läser detta ka gå in på http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3 och skänka några kronor.

"Ingen kan göra allt men alla kan göra något."

FREDAG

Jag älskar fredagar, fast, vem gör inte det? Men iaf, idag så gjorde jag klart självporträttet i bilden. Blev inte speciellt nöjd men nu har jag bara identitetsbilden kvar. Ska ta den imorgon eller på söndag, ni får se resultatet här!
Och imorgon så får jag köra min moppe, helt lagligt och allt! Har tagit så förbaskat lång tid eftersom först skickade inte dom iväg papprerna från trafikskolan, och när pappa skulle betala så hade han gjort fel så det tog några extra dagar. Men imorgon så smäller det!








UTSATTA BARN

Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta.


HEY YOU

Så, nu är man hemma. På mötet så var det lite prat om vad vi skulle ha med oss och vad vi skulle göra, vi skulle åka till bla. Alexanderplatz, Fernsehenturm, Potsdammerplatz och så blir det shopping i bla. KaDeWe. Kanon kul!
Innan mötet så blev det massor med plugg och sedan åt jag, mamma och pappa middag på Hellmans.






SCHOOL

Hallå, sitter i skolan nu och pluggar för fullt. 17.15 så ska vi som åker till Tyskland, våra föräldrar och våran lärare ha ett möte. Så jag tyckte det var onödigt att åka hem så jag stanna kvar att plugga isället.
Hörs ikväll, Ciao

TODAY

En av dom värsta dagarna i hela mitt liv. Orienteringsprov dagen. Jag och Zoe sprang runt i hela 3 timmar i skogen, kalla och blöta. Nått av det första som vi gjorde va att gå rakt in i ett träsk med sankmark och vatten. Så blöta fötter var början. Sen när vi var klara så lämna vi in den men då hade vi fel på två stycken, då fick vi springa efter dom också. Plus det fick vi vänta på bussen i en timme. Men nu ska jag iväg och träna, later!


080916

Hej hallå.Stannar upp lite mitt i plugget för att skriva ihop ett litet inlägg. Tyvärr så blir det ingen dagens idag för jag var på träning och det var hopp in i duschen direkt efter. Så nu sitter jag här i min urtvättade förstora Disney tröja och mina ljusgula mini sov shorts.
Imorgon så har vi orienterings prov (!), ja vi får se hur det går. Vi börjar 8.50 och slutar direkt efter. Tänkte gå på stan med Zoe eftersom våran buss inte går förens 12.08, då tänkte vi gå och fika och så passa på att ta min identitets bild. Ni får nog se resultatet här imorgon. auf Widersehen!




NOT ME?

Hej! Idag så började vi med en rolig kurs i skolan. Man ska göra en tidslinje från 1950-2000 talet. Mest om krig och sånt men även om typ Elvis, the Beatles eller vad man nu vill skriva om. Nästan alla föll på att somna på föreläsningen medans jag satt och lyssnade med stort intresse. Hah.
Men jag har nästan gjort klart mitt självporträtt som ska vara inlämnat tills på fredag tillsamans men identitets bilden (ta ett kort på sig själv med en annan identitet) som jag inte ens har börjat med. Har fått lite förslag som t.ex skogsmulle, bilmeckare och bög. Men vi får se vilken identitet som vinner, måste sätta igång snart. Nu ska jag fortsätta med tyskan Ciao






080914

Lazer-game va riktigt kul. Man var i ett mörkt rum där det fanns massor med väggar som man kunde gömma sig bakom så att dom i det andra laget inte skulle skjuta på en. Men man skulle försöka skjuta på en liten platta på motståndarnas sida och själva motståndarna.
Men efter så gick vi och åt grekiskt, gott gott. Och sedan vidare till McDonalds för en glass auf Widersehen



Blev lite enkelt idag eftersom det blev ett snabbt ombyte i bilen efter Lazer-game, t-shirt JC, byxor Cheap Monday, skor Converse, skinnjacka H&M och sedan halsduken från Åhlens.

LAZER-GAME

Hallå där. Blir ett litet snabbt inlägg innan jag ska iväg. Min familj och Jonnas familj ska iväg och spela Lazer-game. Man är i ett mörkt rum och är uppdelade i 2 lag som ska försöka skjuta varandra. Det är bara syster och pappa som har provat det, men det bli kul!
Ses ikväll nån gång, later

STOCKHOLM

Så, nu är jag hemma . Dagen har vart toppen och jag har gjort riktigt bra köp! Nu är jag helt slut efter att ha sprungit runt i affärer hela dagen så det blir nog bara tv tittande hela kvällen, på köpet har CSI Miami premiär 21.30 på 5.an. Bye



Snabbis bild, kjol från Urban Outfitters, linne är systers, halsduk från Åhlens och ses så är det nya skinnjackan från H&M (fejk)



Dagens köp, väska från Wedins, skinnjacka från H&M, jeans från Cheap Monday, t-shirt från Tshirt store, mysbyxor från Nike, bok från Urban outfitters ( Fashion illustration by fashion designers). Köpte även lite strumpbyxor och en present till Jonna som fyller år den 16 sep, men den får ni se då.






08090713

God morgon! Om en timma så går tåget upp till Stockholm. Eftersom ingen av mina kompisar kunde följa med så blir det en mor-dotter dag.
Jag har inte shoppat på är länge så nu har jag en hel del jag måste gå på jakt efter t.ex höstjacka, skor och lite sånt. Men ses ikväll Ciao

PLEASE DON´T STOP THE MUSIC

Hej. NO-provet gick bättre än väntat. Rätt så stolt faktiskt!
Men nog om det, har köpt nya SOLO och lyssnar på Veronica Maggio. Juste, håller på med min nya heather men eftersom jag inte är speciellt bra på att klippa och klistra i datorn så tar det sin lilla tid. Hoppas att ni står ut med det, men jag kämpar vidare med det   auf Widersehen!



Favoriterna samlade på en och samma dag, pennkjol H&M, t-shirt med rosett TopShop, stor vit halsduk Åhlens, grå cardigan Zara och klocka från D&G










TACK PAU!

God kväll, håller på att försöka välja vad jag ska ha på mig imorgon på skolfotot. Svårt de där. Finns inte så mkt mer att säga om dagen. Gick till skolan fast mamma tyckte att jag skulle va hemma eftersom jag fortfarande är sjuk, och nu önska jag att jag hade lyssnat på henne. Men gjort är gjort.
På lördag tänkte jag sticka iväg till Stockholm, är i stort behov av ny jacka, nya skor och att spendera lite pengar på nya fina höstkläder! Varken Nathalie eller Jonna kunde, så nu måste jag hitta någon annan som kanske vill följa med. Men jag får ta en dag i taget.

Ska fortsätta att välja kläder sen ska jag nog läsa och sen få lite sömn. Bye



 Fick ett presentkort på MQ av Pau i försenad födelsedagspresent, TACK





Nått fel med bilden, den vill inte vända sig om. Men iaf så nya favorithalsduken från Åhlens, cardigan från Gina Tricot, t-shirt från H&M och kjol från TopShop.


SJUK

Allvarligt, hur kan jag alltid bli sjuk? Hatar det. Nu ligger jag i sängen och kollar på Grey´s anatomy med ett stort täcke över mig och en kopp te. Snart så hade jag tänkt mig att jag ska börja plugga eftersom jag har NO-prov på fredag, så det spelar ingen roll hur dåligt jag än mår. Men jag får fortsätta att dricka te och ta nezeril så ska det nog blir bra snart!





YES, I´M GOOD

Ligger i sängen och kollar på gammla avsnitt av Las Vegas. Förkylningen har inte gett sig än och ögonen och näsan bara rinner, men jag va i skolan ändå, för jag skulle ju ta provet för moppen idag. Och jag klarade det! 20/25 rätt.
Uppkörningen hade jag med 3 andra killar och jag skulle köra sist, inget svårt, köra långsamt i en 8, slalom och bromsa rätt. Men när jag skulle köra på fråga han

- Vill du att dom andra ska gå bort medans du kör?
- Varför skulle jag vilja det?
- Ja, kanske är det pinsamt att vara ändå tjejen som åker.

Vadå, tror han att bara för jag är tjej så är jag blyg? Bara för att jag tjej så är sämre på att åka moppe? Hah, ja ni jag vet inte.

Nu ska jag lägga mig och läsa min nya bok "Innan jag dör", Ciao

FÖRKYLD, SOM VANLIGT

God kväll. Då var första dagen som 15 avklarad. Förkyldningen har bara blivit värre, näsan bara rinner och jag pratar som en kråka. 
Men iaf så hade jag min moppe kurs idag. Från 08.00-ca 14.30 så gick vi igenom olika vägskyltar till hur man aktar sig så man inte blir överkörd av ett tåg. Imorgon kl 13.05 blir det övningskörning + det fruktade provet. Men alla säger att det är lätt så jag antar att jag får lita på dom.
Men när jag väntade på bussen så gick jag in på Åhlens och köpte mig en finfin vit halsduk som är stoor och mysig. Blir ingen bild på den idag, har absolut ingen lust att ta kort på mig i detta tillstånd.
Hittade även en svart tubtjol med dragkedja fram, en randig t-shirt och en randig stickad tröja. Får se vad som får komma hem till mig, men jag har ingen aning! Vill ha allt men nu MÅSTE jag lära mig att spara.. lite grann iaf.

Men nu ska jag dra mig vidare till duschen och sedan sova eller kanske läsa lite grann, auf Widersehen!

Här kommer bilderna från igår.



                                  Stolt ny ägare av min kines!



              Hur tuff är inte klockan som jag fick av Nathalie?

15, YEY

Så, nu är man 15. Dagen har vart jättebra och jag är riktigt nöjd. Och tack för alla presenter! Av Nathalie fick jag en SNYGG väckar klocka, av Jonna fick jag lotion kitt och grodljus och av Bernd fick jag presentkort på H&M värt 750 kr.

Nått fel så jag får inte fram bilder, men kanske kan fixa imorgon? God natt

BIRTHDAY

Idag är de min dag! Yey! Men otroligt nog har jag fått världens förkyldning, men det ska nog gå bra. Får köpa hem lite apelsiner sen.
Pappa håller på att fixa med min dator idag så bilder kommer ikväll eller imorgon. Men en så länge har jag fått en mp3 spelare från Samsung, en bok, mysbyxor och 1000 kr till tysklands resan av päronen. En JÄTTE kopp av lillasyster och en moppe + 1000 kr av morfar. TACK!

Vi ses ikväll, auf Widersehen!

EN DAGENS

Tjenare! Här kommer en dagens innan jag ska ner och kolla på en film som mamma hyrde. Bye



Haha, dax att tvätta spegeln? Men hade lite små mysigt idag med min stora tröja ifrån Monki.




080906

Idag så är det sista dagen som 14 åring. Har städat fint i mitt rum och gjort klar en bild, nu när det regnar måste man ju passa på?





            Tycks? Orginal bilden är gjord av Annette Mangseth


NP

Tyvärr, lite mycket att göra igår så det blev inget bloggande.
Idag så fick vi träna på nationella proven på engelskan, fick göra en del av ett gammalt. Men det var inte alls så svårt! Hade fått för mig att det skulle vara jättesvårt men hade visst fel där.


                                                             Idag



                                                          Igår


YES

Yes! Idag så slapp jag att stå och sälja bullar hela kvällen. Och inte nog med det, jag redovisade engelskan. Ganska nöjd. Borde sätta mig och plugga lite nu.



Hade lite dålig fantasi imorse, så de fick bli detta, som jag hade för inte så
länge sen.







STRESS, STRESS, STRESS

Jag vet inte hur jag ska hinna med?! Denna vecka kommer att ta kål på mig. Som jag sa förut så ska jag åka till Berlin med tyskan den 29.e, och för att få pengar till mat så ska vi baka. Och fört idag så såg jag bak-schemat för alla. Och tills imorgon så skulle jag baka! Och direkt efter skolan så bar det iväg till säsongens första tennis träning, vilket var jätte kul. Men när mamma kom hem så var det bara att sätta igång med bakandet. Bullar blev det.
Men inte nog med det, jag ska baka tills på fredag också. Och hela dagen då ska jag stå och sälja med en annan tjej från tyskan. Imorgon så är det föräldrarmöte i skolan så då ska alla stå och sälja från 17.00-19.30, på torsdag har jag träning så då blir det också svårt att få in bakning.
Och mitt i allt så ska jag hinna plugga till NO-prov som är nästa vecka, fixa bild uppgiften, redovisa engelskan och svenskan, fylla år och hinna plugga och ta mitt moppe körkort? Har fortfarande bara läst en av mina 3 böcker som jag ska har läst (och kunna) tills på måndag. Jaa, jag säger bara att det blir en tuff vecka!

En dagens bild blir det tyvärr inte, efter skolan så åkte jag till tennisen och efter det så gick jag runt i en äcklig träningströja och ett par jeans. Hann inte duscha förrens nu, och jag vet, jag är skit äcklig men jag hann verkligen inte. Men huvudsaken är väl att det är gjort? Men aja som ni förstår ska kanske bloggandet kommer att vara rätt så dåligt i ca 1-2 veckor men snart så är jag tillbaks i mitt normala tempo! God natt





 

EN DAGENS



Kofta och t-shirt med tryck från JC, kjol och sjal från H&M, örhängen från Urban Outfitters, klocka från D&G, armband från Pearls for Girls.

Nu ska jag fixa kläder till imorgon, och kolla på CSI NY. Ciao

EU-MOPPE

God dag. Så idag har jag betalat för moppe kusen och fått alla böcker. Usch, det blir en hel del läsa framöver. Och jag har bara en vecka att lära mig allt! Men jag tror nog att det ska gå bra.
Så, ska plugga nu LATER





RSS 2.0