SÖNDAGS PLUGG

Tjenare! Har precis blivit klar med allt plugg för dagen. Hade lite att göra innan imorgon, eftersom att jag skulle ha redovisat engelskan i fredags med var sjuk då så hade jag lite att göra klart idag. Men jag gjorde det bästa av det och kokade en stor härlig kopp te (ovanligt va?) och hade det lite mysigt. Det gick rätt så fort att göra klart det och imorgon så tror jag nog att jag kan redovisa.
Har hela dagen funderat på att måla, men det har inte blivit av så jag har lust att göra det nu men jag är så sjukt trött. Fast det har vart helg och allt? Det blir väl tidigt i säng. Men först så ska jag välja kläder för imorgon. Har lärt mig nu att jag MÅSTE välja vad jag ska ha på mig dagen innan eftersom att det tar för lång tid om jag ska göra det på morgonen, det slutat alltid med att jag får springa till bussen. Funderar på att ta min svara tajta kjol? God natt


H&M

H&M har genomfört ett sammarbete med tre talanger som har fått satt sitt eget personliga tryck på några t-shirtar. Själv älskar jag dom och ska fort som attan skaffa mig ett eller flera par.

 

                                    Annelie Carlström

 

                                  Anne-Li Karlsson

 

                                    Daniel Egneus

NY RESVÄSKA

Hej. Hann inte blogg igår för jag var och kollade kakel hela dagen. Jag, mamma och pappa hittade några snygga till vårt badrum som vi håller på att göra om. Blir nog svart och vitt. Kollade även runt i lite affärer och så. På Åhlens så köpte vi en resväska som jag ska ha när jag åker till Berlin om ca 1 månad. Jag hade kollat ut en jättesnygg rosa men den fanns tyvärr inte, men jag är nöjd med denna också!
Sprang även in på ONOFF och Siba för att kolla ut en mp3 som jag vill ha, så att jag kan önska mig de tills jag fyller år. Hittade en sjukt snygg svart touch från Samsung.

Idag så har jag väl inte gjort något speciellt, kollat på Bert med syster och läst lite ur Elle.





                                                   Nya resväskan


KLOCKA

Gullig liten klocka jag har fått in på bloggen va? Haha, fast bilden försvann. Men imorgon ska lillasyster Elin hjälpa mig så att jag får en riktigt snygg blogg (förhoppningsvis) eftersom att jag inte kan nått om sånt. Vet inte hur många gånger jag har försökt men det går bara inte! Men om någon har nått förslag om hur DU tycker att jag borde ha bloggen så säg bara till.

God natt

JACKA

Hallå! Nu börjar ju hösten komma och det blir allt kyligare. Så jag kom på nu att jag måste börja leta efter en höst jacka. Har en från H&M men den ser hemsk ut! Sliten och usch. Men jag har kikat på glitzy.se och hittat en riktigt snygg. Tydligen har Elin Kling en sån Sienna Miller en liknande. Den kostar 1300:-, tyvärr lite för dyr för mig eftersom jag har ju hand om barnbidraget själv. Och det är ju 1100:-, så jag vill ju köpa liiiite annat också än bara en jacka. Har hittat en snygg på H&M också, kanske ska satsa på den? Men om det är nån som har nått tips på en snygg och rätt så billig jacka så är jag tacksam! Men jag får se hur jag gör, en lite dyrare som håller längre eller en lite billigare. 
Men jag är verkligen sugen på att köpa ett par ljusa Cheap Monday jeans. Ligger lite efter på den frånten eftersom att jag inte har ett enda par men jag skulle behöva några lite billigare men ändå bra jeans. Plus att jag gillar modellen, stuprör med medelhög midja. 

Vi får se hur det går med mina köp planer senare.



                                               Jacka från glitzy.se


TRÅKIGT

Gaaah, jag avlider. Jag har så tråkigt så det finns inte! Vill ut och göra nått, vara lite social. Men det får tyvärr vänta... Men jag mår bättre idag så imorgon ska nog allt vara okej hoppas jag.
Ja ni.. Finns inte så mycket att skiva om eftersom det har ju inte hänt så mycket för min del idag. Kanske kommer på nått av skriva om sen?

LATER

HEMMA OCH SJUK

Tjabba tjena. Mår inte bättre än vad jag gjorde imorse så det blir mys med täcket imorgon också. Men ucsh vad jag hatar att vara sjuk! Jag blir rastlös nästan direkt plus att jag inte kan sova på dagen så det blir ju mest bara att ligga i sängen och kolla på Oprah och sånt som går på dagarna.
Fast idag så bröt jag den klassiska sjuk dagen. Låg och kollade på Oprah och Top Model på morgonen men sen så har jag pluggat! Kanske inte så mycket men lite iaf. Och jag har ju haft något att göra hela dagen. Har också tagit med mig datan till sängen och kollat på massor med klipp på youtube.com. Kanske inte den roligaste dagen men det är ju bättre än att kolla på Ord jakten?
 
På köpet med sjukdagarna så blir det ju grymt tråkiga inlägg. Kan inte skriva så där jätte mycket om vad jag har gjort under dagen och inga bilder på dagens. Jag får väl söka runt på internet och kolla om jag kan hitta en nyhet och skriva om? Haha, nä men jag vet faktiskt inte. Det kommer nog roligare inlägg nr jag återgår till vardagen, får vi hoppas.

HOME

God morgon. Idag så fick jag stanna hemma från skolan. Har legat och kollat på Top Model 3 som gick på 3an, och nu så vet jag inte vad jag ska göra. Får väl se, nått lungt blir det. Imorgon så blir det nog skolan iaf.
Och igår! Jag såg bara ett och 1/2 avsnitt av det sista avsnitten Project Runway. Jag vet redan att Christian Siriano vinner (YEY!) sedan länge men jag ville ju se kollektionera, men jag får väl kika på Youtube. Och repriser går ju på lördag, 17.00 och 18.00.

LATER


NY FRISYR

Nu kommer äntligen ett inlägg! Mår inte bättre än igår, möjligtvis sämre men jag har klarat mig igenom hela dagen. Plus, nu är håret nyklippt och frächt. Äntligen! Blev ingen större förändring, bara lite på topparna och så fixade hon till luggen. Men jag är nöjd och nu vet jag att jag måste köpa "Dust it" från Schwartzkopf, ni vet det där som är som ett puder man har i håret för att få volym? Har provat det förut och jag älskar det, och jag har tänkt att köpa det massor av gånger men det har inte blivit av. Men nu när jag provade jag det igen och jag måste verkligen gå till affären och köpa mig en liten burk. Man aja, nog om det.
Idag så började NOn i skolan. Handlar om miljön och hur sjöar blir försurade. Inte mitt ämne kanske, själv hade jag hoppats på att vi skulle ha SO först men icke sa nicke. Men, bilden började idag också! Yey! Det är mitt ämne iaf. Älskar det. Fast vi har bara 3 veckor på oss att göra klart två uppgifter. Och den ena är att rita ett självporträtt. Hur ska jag hinna med utan att behöva sitta uppe till 00.00 varje natt? Mitt uppe i NOn och allt. Ja, mycket plugg kommer det bli.

Om en halv timma så börjar sista avsnitten av Project Runway, sen blir det sleepy-time och så får vi hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag slipper stanna hemma hela dagen.
Ciao



                          Dagens, fast strumpbyxor på i skolan. 



    Frillan syns inte så bra, men kommer bättre bild imorgon kanske?



                                            Dust it från Schwartzkopf

THA FRISYR

Nu tror jag att jag har gjort mitt val av frisyr. Eller en liten tanke iaf. Jag avgudar verkligen Mary-Kates hår och tror nog att jag kommer att gå i hennes anda. Fortsätter att spara både luggen och längden utan att klippa upp. Vad tror ni? Låter bra? Annat förslag?


Nu ska jag vila upp mig så att jag inte blir mer sjuk tills imorgon, har två föreläsningar och klipp-tid så kan absolut inte stanna hemma imorgon.




          Lite kvar att spara, men visst är det fint?

KYLIGT

Förlåt för det inte har blivit nått inlägg lite tidigare idag, men alla har sina dåliga dagar. Gick bra i skolan idag, hade bara två lektioner, svenska och engelska, innan idrotten. Och efter det så var skoldagen slut! Så lång var dagen inte. Men vi hade det värsta man kan tänka sig på idrotten, orientering! Fast nu har väl säkert alla skolor det? Men om nått så är det orientering som jag är riktigt riktigt dålig på. Så Paulina fick sköta kartan. Och inte nog med det, jag glömde tjocktröja. Hade bara ett par shorts och en t-shirt men ingen tjocktröja. Så fick ta samma stickade tröja som jag hade i skolan. Men jag kom hem vid 14.00 och la mig direkt i sängen med ett tjockt täcke över mig för jag var helt nerkyld eftersom att bussen var ISKALL! Jag trodde jag skulle frya ihjäl. Visst, jag fryser onormalt lätt men jag lovar, det var riktigt kallt. Så dyka ner under täcket var det första som stog på min lista när jag kom hem. Och nu känner jag mig faktiskt hängig. Kanske håller på att bli sjuk? Aja, Nathalie kom förbi en sväng och skulle hämta sina leggins som hon glömde här. Så vi hade lite mysigt med te för min del och glass för hennes. Tyvärr kunde hon inte stanna så länge, men guuuuuuud vilken snygg väska hon har skaffat sig. Eller inte skaffat sig, det var en gammal som hon hade satt dit ett band på men jag är verkligen avis. Har ingen bild på den men ska fixa en så fort som det bara går! Och på tal om väskor, jag skulle behöva en ny, nått förslag på nån snygg eller någon bra affär? Tips uppskattas. 

Och jojuste! Imorgon blire av till tha frisör. Är fortfarande inte helt säker på vad jag vill. Men jag tror att det bara blir lite på topparna, inget speciellt. Men man vet aldrig?

LATER



Enkelt idag, svarta jeans från Miss Sixty, vit tröja från (?), sjal från H&M, klocka från D&G, örhängen från Urban Outfitters och sen hade jag även en stickat tröja.

VOUGE

Kollade på Blondinbellas blogg idag och såg denna grymt snygga tröja men Vouge motiv. Ni hittar tröjan på www.bbook.se och den kostar 375 kronor!


DÅLIG KLÄDDAG

Hej hallå! Kom hem för cirkus 30 minuter sen och nu ska jag precis börja med plugget igen med en stor kopp te. Håller på att skriva om olika typer av tidningar och vad som är speciellt med dom.
Bild på dagens blir det inte idag, fick hjärnsläpp när jag skulle välja kläder imorse! Hade tänkt mig jeansshorts med vitt linne och stickad tjocktröja men när jag kollade ut imorse och såg att himmlen var täckt av moln så jag fick ändra mina planer. Och när jag kollade in i garderoben så såg jag att ingen av mina stickade tröjor var rena. Så det blev tråkiga ljusa jeans, vit t-shirt och svart cardigan. Bättre lycka imorgon kanske?

Nu ska jag titta på Frech Prince of Bel Air, sen så blir det mer plugg.

LATER


SKÄRGÅRDEN

Har precis kommit hem från en dag fylld med sol och skärgård. Jag och familjen passade på att åka ut med båten nu när solen tittade fram under dagen. Gjorde precis ingenting. Solade och läste Hänt Extra. Jätteskönt att vila lite så att jag är på G för nästa skolvecka.
Just nu sitter jag och kikar på repriser av Project Runway.

Later

VILSE I SKOGEN

Hej bloggen. Idag så var jag ute i skogen och plocka svamp! Haha, blev uttvingad av mamma för jag när ABSOLUT INGEN skogsmänniska. Blir rädd för det ena och det andra och bara klagar på allt. Men alla kan väl inte gilla att vara ute i skogen? Jonna och hennes familj var också med, eller det var dom som frågade om jag, mamma och pappa ville följa med ut. Men hur som helst så gick vi vilse! Men kära pappa hade med sig sin GPS så vi hittade tillbaka efter flera timmars (det känndes så iaf) gående. Och när vi höll på att gå så kom det en fågel och skrämde Jonna och hon skriker och slänger ifrån sig mobilen, som tur var hittade vi den igen.
När vi kom hem och jag tog mig en riktigt härlig dusch så åkte jag och mamma iväg till Trosa och kollade i lite olika gallerier, för det var en "Kultur Natt". Och vi hittade en riktigt snygg bild på en man av godis!
Senare när vi kollat igen allt så köpte vi med oss kinamat hem.
Nu ska jag iväg till tvn.

Ciao



                                          "Candy man" ball va?


29.E SMÄLLER DET!

Tjenare! Fick riktigt goda nyheret idag. 29 september så åker jag och 5 andra till Berlin. YEY! Fick ett stipendium av skolan på skolavslutningen. Trodde att vi skulle åka efter jul men det var så mycket med alla prov då så dom tog det i slutet av september.
Efter skolan åkte jag hem till Paulina oh tog det lite lungt där med henne och sen vare hem.



DAGENS



Dagens: nya brallorna från att., nya tröjan från Cheap Monday, linne från STOCKH LM, klocka från D&G och halsband från Guldfynd

Nej nu ska jag ta och göra mig klar för sov time. Ska nog läsa lite och sen så blire sova, är mega trött!

Så god natt!

KLIMATSMART

God kväll. Idag så har jag pluggat med svenskan, och så ska man lära sig om "Källkritik". Så jag gick och köpte mig en Aftonbladet och började bläddra igenom för att hitta en bra artikel. Så när jag satt och bläddra så läste jag en liten artilkel om klimatfrågan. Och jag måste bara säga att DET SKRÄMMER LIVET UR MIG! Nästan alla som jag känner säger "Det är säkert inte så farligt." Visst, jag blir livrädd när det stormar och sånt men det här med klimatfrågan tycker jag är riktigt läskigt. Och hur mycket kan man göra som ensam? Köpa ekologiska morötter och sortera sina soppor? Visst, jag sger inte att det är nått fel med morötterna, men då måste alla köpa ekologiska morötter! För att göra nått måste ju alla hjälpa till och en undersökning för inte så länge sen sa att jag tror att det var 7 eller 8 av 10 inte är rädda för detta med klimatet. Det är sånt som skrämmer mig mest tror jag. Så nu tycker jag att det är dax att tänka lite extra på miljön, kanske inte bara köpa ekologiska morötter varannan gång du köper morötter, utan kanske varje gång du köper morötter? Hur låter det?




SKOLDAGEN 2

Hallå. Kom hem för cirkus en timma sen från skolan. Dagen, eller timmarna var helt okej. Hade en kort föreläsning om OS (?!), om historian bakom det okej massor med sånt. Sen var det plugg till 11.00. Nu är jag hemma och ska ta det lite lungt och senare så blir det mera plugg.

LATER


SKOLDAGEN 1

Idag så blev det en hel dag! Dagen började ju med skolan såklart. Vi gick bara till kl. 11.00 , men idag så hade vi bara massor med information. Imorgon börjar jobbandet! Men det känns bra att skolan börjar, bra att komma igång med mina normala tider. 
Men sen så träffade jag Nathalie och vi gick runt på stan. Hittade massor med fina grejor! Allt syns på bilden förutom en ring som jag köpte, den är väldigt stor, rund och svart.  Nathalie hittade MASSOR med fynd, som tex 2 par skor, en väska, 2 tröjor mm. Så vi båda kom hem med stora leenden på våra små läppar.
När vi kom hem så kollade vi på favosen Frech Prince of Bel Air. Hah, det är så härligt. Provkörde även hennes sprillans nya moppe.

Hursomhelst, dagen var toppen. Tack miss Andersen <3



Shorts: att., Kuvertväska: Bianco, Armband: Åhlens, Nagelack: Make Up Store (färgen är Nadja) och Tröja: Cheap Monday



         Dagens: Tröja: Top Shop, Tjocktröja: Zara och kjol från H&M



                                               Fika på Hellmans



                                             Fika på Hellmans




Nya lacket favorit lacket. Syns inte så bra på bilden men det är en blandning mellan rosa och rött med lite glitter i.


NYKÖPING

Idag så har jag vart i Nyköping nästan hela dagen. Började med att vi åkte vi till Åstugan och åt en lunch. Sen så hade jag utvecklingssamtal med min nya lärare, det gick bra och jag känner mig helt laddad för nästa termin som börjar imorgon. Men jag måste säga att sommarlovet har gått fööööööör fort! Men lite längtar jag till hösten, halv kalla kvällar med en stor kopp te, en stor stickad tröja och en bra bok? De låter inte så dummt va? Och de nya höst kläderna som börjar komma in i butikerna! Länktar efter att köpa en ny jumbo-halsduk. Men mina kära jeansshorts kommer jag att sakna grymt mycket.

Men efter mig så hade lillasyster utvecklingssamtal med sin lärare så då gick jag runt på stan med morfar. Köpte nya pennor och sudd så att jag klarar terminen. Sen så köpte morfar också en svart tajt kjol och sen jättestor stickad tröja till mig på H&M. Riktigt nöjd.

Sen så har jag lagat mat, idag igen! Hah, jag som aldrig lagar mat annars. Men på menyn så stord det indiskt. Huset brann inte upp så jag antar att det gick bra. Och smaken var helt OK.



                                                      Lunch på Åstugan




             Blev ingen bra bild men det är kjolen och koftan från H&M

UTVECKLINGSSAMTAL

Idag är det sista dagen på det sköna sommarlovet. Den kommer att spenderas i Nyköping för att jag har utvecklingssamtal idag. Sen kommer jag att springa runt på stan lite.

Ciao

PANCAKE TIME

Idag har det blivit en göra ingenting dag igen. Men skolan börjar ju på onsdag så jag måste passa på att riktigt vila ut mig dom här sista dagarna på lovet, som har gått alldeles för fort enligt mig!
Jag har inte alls gjort mycket idag som sagt. Jag har hållt på med min skiss som snart är klar, om den blir bra i slut ändan kanske den visas här på bloggen, men bara kanske. Sen har jag faktiskt gjort pannkakor! En av de få maträtterna som jag kan laga eftersom jag är lite efter på matfronten. Men allt gick bra. Sen har jag kollat på CSI NY och bara haft det skönt.

Och idag så fyller Josefin 15, GRATTIS!


GAAAH, JAG GÅR AV PÅ MITTEN!

Jag är riktigt utmattad. Och det förstår jag mig inte på, jag har ju inte gjort nått speciellt krävande idag. Hah, ja det är allt bra undligt.
Sitter och dricker mitt kära te och skissar. Och tänker på vad ska bli av mig efter 9.an?! Jag menar, visst jag tycker att det är jätte kul att rita, måla och allt det och funderar på att gå estetiska form & design, men vad händer om jag tröttnar? Natur och tekniska och allt det där behöver inte ens komma på tal. Men om det inte blir estetiska blir det samhäll, men då vet jag inte vad jag vill göra sen. Är faktiskt lite inne på advokat, men inte brotts! Usch nej. Då blir det skillsmässoadvokat eller något i den stilen. Men jag är fortfarande väääääligt osäker på om det är det jag vill ägna hela mitt liv åt. Visst, pengarna tackar jag ju absolut inte nej till.
Om jag skulle välja estetiska så vill jag utbilda mig till kläddesigner. Alla har ju tjatat på mig ända sen jag var en liten knodd att jag ska arbeta med något innom konst, och när jag var liten så var jag inte alls intresserad, det var lixom
 vad äre för speciellt med att kunna rita? Men nu det senaste året så har jag börjat nappa på det mer och mer, dock inte konstnär utan designer. För jag älskar både att rita,mode och kläder. Men det är ju det där lilla problemet, tänk om jag tröttnar?

Men jag har en termin kvar att fundera, så vi får se hur det slutar vid jul nån gång!

GOD NATT :)


...

Hej hallå. Gårdagen med Jonna va toppen! Va inne på msn och chatta lite, va ute och sånt. Men hon var tvungen att gå hem tidigt för att hon skulle hem till sin gamelmormor. Så nu har jag lite själv-time, hade tänkt plugga så att jag är klar med det innan skolan börjar. Sen får jag se vad dagen erbjuder.

''



De här inlägget skulle jag ha lagt upp förut vid 13-14, men nu såg jag att det inte hade blivit något så de kommer nu istället!


PLUGG MED MYSFAKTORN I TOPP

Nu sitter jag i sängen med min laptop och pluggar med mysfaktorn i topp! Har en filt runt mig, massor med kuddar och sen så är lilleman är också, min minikanin Calle, eller Carl. Så vi sitter här och lyssnar på musik och pluggar engelska. 

Men idag så slog det mig, hur mycket jag vill ha en liten egen hund. Kanske en liten svart mops? Hah, visst, vem vill inte ha en liten egen mops? Men morfar har ju lilla Snobben som jag älskar massor men jag skulle vilja ha en liten valp som är sådär speedad och hoppar runt och leker. Snobben är ju X-antal år så han är ju inte så spring-glad av sig.
Men om jag ska tänka logiskt så tror jag nog inte att hund är en sån bra ide för min del, tror tyvärr inte att tiden räcker till.. Men man kan väl få drömma?  



                                      Laptop och lilleman

JONNA

God kväll. Det har inte blivit nått inlägg idag men jag har haft fullt upp. Nu sitter jag här med Jonna kanini her self. Gick hem till henne vid 15.30, sen så har vi vart ute lite och så. Men hinner inte skriva så mycket mer nu. Kommer ett längre inlägg imorgon!


JOJO&MALOU

Kolla in nätbutiken Jojo&Malou!



http://www.jojoandmalou.com/


LÄST, GÅTT RUNT, LÄST, GÅTT RUNT

Idag så har jag nästan ingenting att skriva om, eftersom att jag inte har gjort ett dugg. Läst, gått runt här hemma i min stora XL tröja och fixat lite hemma, läst, gått runt och fixat lite hemma, läst, kollat på disney filmen Herkules och läst lite till. Riktigt härligt eftersom att jag ALLTID är trött. Jag kan nästan lova att jag kommer att vara lika trött imorgon men just nu känns det okej.
Kommer fortsätta kvällen i samma stil som dagen så nu ska jag knata ner och kolla på en film.

BYE

KNAPPEN 2008

Igår så delades Guldknappen ut på Cirkus och vinnaren 2008 blev märket Odd Molly!

NY BOK

Hallå bloggen!
Sitter här med en stor härlig kopp te och ska snart gå och lägga mig i sängen med min nya bok. Har inte läst på evigheter och jag ska försöka komma igång igen. Har en ny bok som heter "Modell sommar" som ex-modellen Paulina Porizkova. Har hört att den ska va bra så varför inte prova?
Men dagen har spenderas med miss Andersen. Vi gjorde väl inget speciellt. Spela lite GH och bara va. Riktigt härligt och kul. Hon fick ju också sin försenade födelsedags present, ett armbad från Våga som jag köpte igår i Söderköping på deLiza.
Nathalie ska även komma och möta mig efter skolan på onsdag så ska vi springa runt på stan lite.

Och idag gjorde jag det! Jag ringde till frisören och beställde äntligen en tid, de har inte blivit av de senaste dagarna men idag så tog jag mig i kragen och gjode det. Ringde även till trafikskolan men där blev det inget svar, får prova imorgon istället.




                                                    "Modell sommar"



                                      Nathalies present, vad tycks?

PLUGGPLUGGPLUGG

God morgon, titta vem som är uppe! Bad mamma väcka mig tidigt idag för idag så ska jag plugga. Eller okej, bara nu på morgonen för sen kommer Nathalie hit. Men skolan börjar ju på onsdag så det är ju bara att vänja sig. Hade tänkt att fixa lite på engelskan, sen kanske det blir lite matte också men vi får se.

LATER


SÖDERKÖPING

Idag så blev det glassätande i Söderköping på "Smultronstället", vet nån vad de är? Men det är en glassresturang där det finns jätteglassar. Otroligt goda! Nu måste jag väl träna järnet för att få bort allt socker och onyttigheter som jag har fått i mig. Gick runt lite i affärer och jag hittade min present till Nathalie som blev 15 för några dagar sen, lite försenat men det blire alltid när jag ska köpa prsenter. Vad det blev får ni se imorgon, för det är då hon ska få det!

Har inte så mycket mer att skriva, så trevlig kväll!



                                               Glass i stora lass



T-shirt från JC, cardigan från Vero Moda, kjol från Top Shop, skor från
Garbo och skolglasögon från Wera

BÅTEN MED JONNA

Idag så blev det båt med Jonna her self. Vädret var väl inte på topp men det regnade ju inte iaf. Vi stannade vid en liten ö och vi såg att det fanns massor med maneter i vattnet, för mig var det ingen vidare överaskning eftersom att maneter skärmmer livet ur mig. Men det var inga bränn maneter så då var det ju inte så farligt. Men när Jonna tog upp en så jag fick känna på den så var jag helt lugn faktiskt, det kanske är som dom säger? Att man måste typ övervinna sin räddsla för att bli av med den. Jag vet inte, men kanske?
Men efter det så sprang vi runt på ön som 6 åringar och fångade maneter. Haha, men det var kul. Vi badade och åt luch, hur mysigt som helst.
När det var slut badat så åkte vi vidare till morfar min. Eftersom både jag och Jonna snart blir moppemyndiga så ville hon prova att åka lite så att hon kan. Först fick hon åka en liten sträcka sen så satte jag mig bakom så åkte vi runt lite. Gick hur bra som helst!



                                                       Bad



         Hittade en av mormors gamla väskor förut, snygg eller hur?



 Dagens: Randig XL tröja, gamla jeans shorts och solglasögon från Wera


MOR-DOTTER DAG

Idag så blev det en mor-dotter dag, vid 12.30 så åkte jag och mamma iväg till Trosa för att äta en lunch. Vi hade lite svår att bestämma oss men det blev kina. Men när mammi skulle hämta ut lite pengar så fasnade vi i en skoaffär. Det var rea + ta 3 betala för 2 så det gick ju inte att bara gå förbi? Men det blev iaf stor-sko-shopping för både mig och mor min. 3 par skor var blev de. Sjukt nöjd med mina köp, och dom kommer garanterat att användras flitigt! Sen när jag kom hem så låg min nya CSI NY box i brevlådan, och min dag blev ju ännu bättre. Sedan dess har jag suttit klistrad framför tvn med mina CSI-avsnitt.

Imorgon så blire sjön med Jonna om solen vill titta fram. Så vi håller tummarna!



Från vänster: Ballerina från Hush Puppies, klacksko från Hush Puppies och klacksko från Gabor

NY FRILLA?

Imorgon så blir det ringa runt lite, tex boka moppekurs och frisören. Tänkte klippa mig efter skolan, nån av dom första dagarna som vi börjar, för vi går bara till12 så tänkte passa på då. Men det är ju det lilla problemet som jag alltid har, HUR ska jag klippa mig?? Funderar på lugg för nästan alla säger hur bra jag passar i det, men jag skulle vilja spara bort min lugg eftersom att jag inte har haft det sen i 4.an tror jag. Funderar på att inte klippa så mycket uppklippt, skulle vilja ha mer tjockt och fylligt hår, trött på det tunna och slitna håret. Men usch, jag vet inte!

Gillar Elin Klings hår mega mycket,




som jag även inspererades utav sist jag klippte mig, (hitta ingen bättre)



Vad tycker ni? 
1. Fortsätta spara, klippa upp lite lite och låta det bli härligt tjockt?
2. Lugg igen och uppklippt.
3. Något helt annat?



DAG HEMMA HOS JONNA

God morgon, eller god dag kanske? Hur som helst sitter jag här hos Jonna med min XL tröja och nyvakna-ruffs hår och bloggar medans hon spelar GTA. Efter middagen hemma hos mig igår så följde jag med henne hem och så sov jag här. När vi kom hem till henne så spelade vi GTA fast det ända som jag gör är att köra bil, även fast jag nästan alltid får polisen efter mig, och Jonnas jobb är att få bort poliserna som jag har fått efter mig och att göra uppdrag.
Imorgon så kommer kanske min nya CSI NY box som jag beställde i trosdags! Så imorgon blir det en riktig mys dag framför tvn med många kudar och ett härligt tjockt täcke. Man måste ju göra det bästa av sommarlovet nu när solen inte vill visa sig.

LATER

FAMILJEN STENSTRÖM

God dag bloggen! Snart så kommer familjen Stenström hit på middag, har hjälpt till med att fixa lite här hemma under morgonen och så.
Vad ska ni göra senare då?



Suddigt men duger



ISABELLE CARO

http://www.youtube.com/watch?v=VS2mfWDryPE



- Oroar du dig för att tjejer som lider av anorexia ser bilder på dig och tänker "Åh vad vacker hon är, nu måste jag förlora mer vikt, jag bara måste!

"Nej det tror jag inte, hoppas inte det. Jag är inte vacker, mitt hår är förstört och jag vet att jag aldrig kommer aldrig få långt hår igen. Jag har tappat flera tänder, min hud är torr och mina bröst är borta. Ingen ung tjej vill se ut som ett skelett, det är fruktansvärt, det är uglyness, ingen kan vilja se hur såhär! ingen fråga om det..."


ELLE UK



Mary-Kate kommer att pryda septembernumret. Hon kommer även i en intervju berätta om hennes klädmärke, hennes personliga stil och så kommer även några kända klädmärken att säga sitt om hennes personliga stil. Här kommer lite från intervjun:

  • On her unique dress sense: "I love playing dress up. I get inspired by old films, weird things. It could just be the person sitting across from me or it could be a full Victorian costume"
  • On media attitudes to her clothing choices: "What I find odd though is that a weekly [magazine] will come out describing my outfit as a fashion disaster, while the fashion industry actually respects what I wear."
  • On the Olsens' clothing lines The Row, and Elizabeth and James: "I think more of my energy goes in to Elizabeth and James, [The Row is] Ashley's baby."


 

  • On her work experiences: "I have so much more respect for fashion designers now because it's hard work and never ending. It's not a movie. You can't wrap it and go start something else."


 

  • Margherita Missoni on MK: "With her you already know future generations will look at her as an icon."


 

  • Karl Lagerfeld is also a big fan of her look: "I like the way Mary-Kate is mixing Chanel with other things, life is not a fashion show, and I find a total designer look boring."

TOPSHOP


Jag gillar Sofi Fahrmans nya väsksmycke från Florens oooootroligt mycket. Men eftersom att jag inte har plånboken till den för att det står Miu Miu på den så skulle jag vilja lägga vantarna på nån av dessa från Topshop för ca 60 kr. Inte fullt lika snyggt som Sofis kanske, men det duger för mig!

...

Dom här dagarna har jag nästan inte haft något och skriva om, och inga bilder. Men jag har ju nästan inte gjort något, vilket är förklaingen till det hela. Men imorgon blir det ändring på det! För imorgon så ska Jonna och hennes familj komma hit på middag, vilket alltid är kul.
Men åter till idag så har jag inte fått mycket gjort som sagt, vart hemma hos morfar och kollat på CSI NY, vilket inte är så kul eftersom att jag redan har sett alla avsnitt på min box. Men det blir det också ändring på, för jag har beställt en ny. Fast jag måste ju vänta hela helgen innan den kommer...

Min dag har inte vart så speciell, men eran då?

PLUGG OCH MAMMA MIA



Hejsan hoppsan. Riktigt stolt över mig själv idag, jag pluggade! Skulle fixa en engelska grej innan skolan börjar igen. Men jag känner mig faktiskt rätt så duktig att jag gjorde lite iaf. Men senare på eftermiddagen så åkte jag och familjos till Heron City och kollade på Mamma Mia. Väldigt bra film!
Har inte så mycket mer att skriva så, god natt.

DYR DAG MED BÅTEN

Hallå bloggen! Går dagen blev precis som väntat, barnpassande, Buzz Junior spelade och disney tittande. Det blev Lilla sjöjungfrun, fast det hade jag inget emot, riktigt underhållade faktiskt! Men jag somnade gott på kvällen iaf.

Idag så åkte jag och familjen ut med båten, men lyckat blev det ju inte.. Det första som hände när vi kom till bryggan var att Elins mobil åkte ner i vattnet. Elin hade lagt ner den i sin tröja, och när pappa tog upp tröjan och kasta den på båten så plupp var den borta. Efter det så va ju ingen speciellt glad. När vi kom tillbaka till bryggan så åkte Elins solglasögon ner i plurret på köpet. Så det blev en dyr dag. Men aja, olyckor händer.


MORGONPIGG, FÖR EN DAG

Titta vem som är uppe i tid! Vaknade vid 10 kanske, och skulle hur lätt som helst somnat om men jag tog mig i kragen och gick upp. Vid 14-15 tiden så kommer Kenth och Yvonne och deras barn. Så jag tror nog att det blir en barnpassande-disney film tittade dag för mig.

LATER

NATHALIEDAG

Tjohej! Idag så har jag spenderat dagen med Nathalie, otroligt kul! Fast hon ringde typ vid 10, men men. Först på spelade vi lite GH, sen så lyssnade vi lite på musik och så. Senare vi 14.00 kanske, så cyklade vi först hem till henne så bytte hon kläder sen så cyklade vi vidare och tod lite kort, spelade även Buzz Junior innan hon drog sig hem.
Och hon fyller år idag också, GRATTIS! <3




                                       Födelsedagsbarnet själv




Kofta från Zara, t-shirt från JC, kjol från Urban Outfitters och örhängen från Urban Outfitters

DÅLIGT MED SKRIVANDE

Jag vet, jag skulle ha skrivit om tysklands resan för en tag sen men jag har haft full rulle hela tiden så det har helt enkelt inte blivit av. Men frå se om det kanske görs ikväll.

Igår så åkte jag hem till Paulina, så så åkte vi iväg och kollade på amerikansk fotboll eftersom att jag tror att det var hennes morbröder som spela! Spännande eftersom att jag aldrig har sett det förrut, eller jo, lite på film kanske. Tyvärr så förstod jag ju inget av det som hände. Alla bara slängde sig på varanda! Men det började regna och vi var uttråkade vid halv tid så vi åkte hem till Paulina. Senare så åkte vi hem till mig. 00:15 så kollade vi på Cry-Baby med Johnny Depp på 3an. Och jag tyckte den var riktigt bra! Pau tyckte det också såklart, men bara för att Johnny Depp är med..

9.30 så blir jag väckt av Paulina, jag fattar inte hur hon orkar?! Jag har knappt vaknat än, men vid 13.30 så kom Jonna hit också.

Imorgon så kommer Nathalie! Usch vad jag har saknat henne, jag tror nog att det är 1 och en halv månad sen vi sågs. Men härligt blire att träffa henne igen!

Så, vad har ni gjort, eller vad ska ni göra ikväll?


H&M



Kollade igenom H&Ms höst-vinterkläder, och jag måste tyvärr säga usch. Visst det finns fina basplagg och så, men inget speciellt som jag fasnade för. När jag kollade igenom vår/sommar så såg jag massor av fina och en del lite speciella plagg men inget nu, allt är ju svart/grått och vinrött.
Vad tycker ni?

EMELIE IS BACK IN TOWN

Tjenare bloggen! Allt bra? Nu är jag hemma igen, tyskland var toppen. Får skriva ett inlägg om de ikväll för nu har jag lite ont om tid, ska snart ut till sävö och äta en lunch där för mamma fyller år. GRATTIS!



Bilden blev lite suddig men den får duga, idag så blir det svart kläning från JC, sjal från BikBok och armbad från Pearls for Grils

RSS 2.0