SISTA DAGEN PÅ 2008







I år kommer det nya året välkommnas i Södertälje, som vanligt. Mycker mer finns inte att säga förutom GOTT NYTT ÅR och hoppas ni får en rolig natt!


081229

Nathalie dag. Vi började med att spela lite GH men när vi tröttnade funderade vi på att åka till Stockholm och kolla på bio. Allt flyter, Yes man eller Twilight kollade vi ut men det sket sig med tiderna. Twilight började vid 18.30 men det fanns bara fyra platser kvar som var helt utspritt så vi gjorde det bästa vi kunde och hyrde film istället! Popcorn och allt. Jag hade det iaf jätte trevligt, hur har eran dag varit?









Bild 2: Josefin och Nathalie i 1.an tror jag. Gulligt!
Bild 4: Vad tycks om mina nya leopard örhängen?

MELLANSAGSREAN

Har blivit lite dåligt skrivande på sistonde. Igår åkte jag, Jonna och Josefin till Stockholm för att kolla in mellandagsrean. Hade siktat in mig på att köpa ett paljettlinne, några tröjor och ett par jeans som jag har kollat ut för flera veckor sen. När jag kom till Weekday var det helt fullt med männsikor och jeansen låg bara i en hög. Jag började att gräva runt efter den rätta storleken och helt plötsligt blev det strömavbrott. Det var bara ca 20 minuter kvar innan tåget gick så efter ett tag gav jag upp. Vi gick vidare till Bik Bok då jag märkte att jag inte hittade min mobil. Jossan provade ringa, jag letade i väskan och jackfickorna men kunde inte hitta den så jag tänkte att den måste ligga kvar på Pizza Hut. Det var bara ca 10 minuter kvar så vi sprang och frågade personalen och letade runt men där var den icke. Vi kom på tåget ca 15 sekunder innan tåget åkte. 50 kronor extra fick vi betala för besväret. Men hur som helst tog jag en extra titt i alla fickor och uups, där låg den. I tröjfickan, där jag såklart inte hade tittat.

EN SNABBIS

Nu blir det ett snabbt inlägg, Jonna väntar så måste skynda mig nu. Ska sova där och imorgon ska jag, Jonna och Jossa till Stockholm. Ses imorgon



Nytt: jumbo halsduk från MQ och tjocktröja från JC

EN JULHÄLSNING FRÅN...







Från oss alla till er alla en riktigt god jul

DAN FÖRE DAN

Tiden går så sjukt fort. Det känns som att det var första advent allderles nyss och nu helt plötsligt är den julafton om ca 6 timmar.
Igår följde jag med Jonna till Södertälje eftersom hon behövde köpa julklappar och skor. Själv lyckades jag hålla fingrarna i styr och kom hem tomhänt vilket jag känner mig stolt över.
Men idag har jag fixat med dom sista julklapparna och är snart helt klar. Sen träffade jag även Jonna en liten stund.

Ha en trevlig 23 december!



En del av min nya kjol från Weekday

X-MAS

Inlägget jag skrev igår kom aldrig upp på bloggen. Hur som helst har det varit en julpyntar dag. Började med att göra julfint i mitt rum och sedan pyntade jag och syster morfars gran. Skitsnygg blev den! Sen när vi var klara åkte vi och åt kinamat och pyntade sedan våran egen gran. Bilderna berättar resten.







LOOK AT ME

Kameran blev bestulen av syster idag så, inga bilder. Hur som helst åkte jag upp till Stockholm idag. Först åkte jag med mamma till jobbet för att ta pendeln där ifån. Annars brukar jag åka tåg med mammas tågkort gick ut igår och snål som jag är ville jag inte betala själv så jag fick helt enkelt bryta mina vanor och pröva pendeln.
Jag skulle mött Douglas 10.30 men han var försenad så han kom vid 10.50 tror jag, plus att vi hade problem med att hitta varandra. Stackarn var helt slut efter en dag på stan med mig. Men jag hittade ÄNTLIGEN kjolen jag har letat efter i månader! Jag hittade den på Weekday någon gång i september tror jag men den fanns inte i rätt storlek, och varje gång sen dess har jag varit där och kollat men just min storlek var alltid slut. Och sist jag var där hittade jag den inte ens, men nu så! Rätt storlek och allt.
Sleep tight

KLAR FÖR LOV

ÄNTLIGEN, är det lov. Ett lov som för det mesta kommer spenderas i min ljuvliga säng och bara sova bort hela dagarna. Hur härligt låter inte det på en skala 1-10? Hur som helst såg betygen helt okej ut så jag är nöjd. Eftersom vi slutade vid 11.00 så gick jag och några kompisar till Kines och åt en god lunch. Och hur konstigt det än låter var det första gången för Paulina att äta kinamat.
Annars har det inte hänt så värst mycket idag, hade sista tennisträningen och sen fick jag en bok av mamma igår som jag inte kan slita mig ifrån. Började läsa den igår kväll och har redan hunnit med 200 sidor. Det är Om jag kunde drömma som dom flesta mer känner igen som den ganska nya filmen Twilight. Brukar inte alls gillar sånna typer av böcker men den här är faktiskt bra. Jag hade hört och läst att många tyckte att den var super så jag tyckte att det var värt ett försök.
Imorgon blir det julhanda i Stockholm, bye

SYSTER YSTER ELIN

Mamma: (lite ledsen) Jag har saknat mamma idag, sådär så att det gör ont i magen..

Lite tystnad

Syster: Du kanske har mensvärk?

NATHALIE ANDERSEN

Idag har vi haft en härlig hemstudiedag. Sov till ca 10.30 och bänkade mig framför tvn. Gick upp, hämtade lite frukost och bang, framför tvn igen. Låg där till ca 12.30 då jag förstog att det var dax för en dusch. Frächade till mig lite, fast jag fasnade lite framför tvn till och från. När älskade Nathalie kom vid 14.00, tror jag, hade jag slängt på mig en morgonrock och lite smink.

Man kan säga att dagen blev ganska lugn men det var mysigt. Vi pratade massor, åt glass (GB vanlig med chokladkross är den bästa!), spela Need For Speed och Sing Star. Sen snodde Nathalie såklart min kamera och sprang runt som en galning och fotade, hon ska få en precis lika dan egen i julklapp så hon kan inte vänta. Då snor hon min istället.

Ett tips: Lyssna på Ron Pope - I'm yours (nej det är inte wannabee Jason Mraz!), den är sjukt bra.







Fotograf: Nathalie


IGÅR

Idag har vi hemstudiedag och våran hemuppgift var att man skulle sprida julglädje så jag, Douglas, Linn och Paulina bakade pepparkakor och lussebullar som vi gav bort helt gratis. Fast en plåt med pepparkakor blev bända så brandlarmet gick igång. Sen blev man så glad när, speciellt pensionärer, blev så glada och chockade över när man inte ville ha betalt.
När jag kom hem vid 21.00 slängde jag in maten i mikron och sprang till tv.n och kollade på The Bodygurad. Den är absolut den bästa "tjej filmen". Annars brukar jag inte gilla romantiska tjej filmer men den är ett undantag.




JAG ÄLSKAR MIN MORMOR

Jag kollade nyss på en dokumentär om några av världens minsta människor. Dom var så söta och glada även om många stirrade och pekade på dom. Jag menar tänk vad starka dom måste vara för att klara av det? Den ena sa att hon var nöjd med sig själv och skulle inte vilja ändra på något. Men vi som är "normal" långa,  har ett "normalt" utseende och väger "normalt" mycket går och klagar på oss själva? Visst, jag säger inte att mitt självförtroende är på topp men det är något som verkligen är värt att jobba på. Jag tycker att de på dokumentäen ska bli våra nya förebilder.
I lördags var det ju 13/12, alltså lucia. Då glömde jag att skriva något viktigt, nämligen att min kära mormor skulle ha fyllt 62 år. Jag älskar och saknar dig



                                                      En ung mormor



                                                    En ung morfar



Idag svängde morfar förbi med det här fotot, det är från i sommras på mig, syster och pappa. Älskar den! Tyvärr blev det en dålig bild eftersom jag fick ta kort på fotografiet.


3.E ADVENT

Idag har jag vart i Skärholmen och julhandlat hela dagen. Hittade en finfin klapp åt syster som jag hoppas hon blir glad för!  Nu på kvällen har jag provat på en hel del PS2 spel, det nya James Bond, Guitar Hero World Tour och Sing Star Pop Vol. 2. Imorgon ska jag även prova något nytt Need for Speed och CSI. Haha, känner mig lite som en nörd nu när jag skriver upp allt. Men det kanske hjälper om jag säger att jag bara spelade 10 minuter av varje?
Nu plockar jag undan i mitt rum och har Wallader på i bakrunden. Men att dom ska ha Nyheterna mitt i allt har jag aldrig fattat. Det förstör ju allt! Om jag fick bestämma kan Nyheterna vänta tills efter filmen, eller kanske visa innan? Aja, det får Tv4 ta hand om, god natt


LUCIA

Hoppas ni har haft en bra lucia. Började dagen med att gå upp tidigt för att hinna med bussen hem eftersom jag och Douglas sov hemma hos Paulina. När jag väl var hemma tog jag det lite lungt, sen spelade syster innebandy match i Malmköping så jag, mamma och pappa passade på att gå och kolla Lager 157.  Till slut var det middag hemma hos min kära morfar.  Hugs






081212

Hej! Syster är i Stockholm idag och har med sig kameran så det blir inga bilder idag.
Men hur som haver började jag dagen med att gå till min gamla skola och kollade på deras lucia tåg. Pratade med lite folk och gick sedan hem och har kollat på Vänner hela dagen. Nu ska jag börja att göra mig i ordning för att åka in till Nyköping. Sover där så jag skriver imorgon, puss

RANDIGT







Jag är helt slut! Imorgon är sista inlämningsdag innan betygsättning, vilket är riktigt stressande kan jag lova. Men imorgon när skoldagen är slut klockan 13.40 är det över. Stressen är över och betygen sätts. Härligt säger jag bara.

God natt



081209

Som sagt blev det ingen större förändring på frisyren, men något kort blir det tyvärr inte. Batteriet till kameran är slut så jag kan inte ta något kort men jag fixar det tills imorgon! Nu ska jag kolla på House, ses

NEED FOR SPEED

Har precis spelat SSX3 och Need For Speed med daddy, och gissa vem som vann? Jo jag såklart. Men visst är "kill spel" roligare än "tjej spel"? Men hur som haver ska jag klippa mig imorgon, men hur? Hela familjen tycker att jag ska klippa raklugg men själv är jag osäker.. Tror att jag ska fortsätta att spara och när det blir riktigt långt klipper jag lugg, så tror nog inte att det blir någon större förändring just nu, men man vet aldrig..




TURN THE LIGHTS ON






ANDRA ADVENT





Idag har jag haft det riktigt advents mysigt med scones,te,sockor,halsduk och stickad tröja. Men nu ska jag gräva ner mig i ekvationer i några timmar och lyssna på massor av go musik.

Ha en härlig andra advent!

A DAY IN STOCKHOLM

Idag var jag och Jonna som sagt i Stockholm, vi var på öppet hus och kila runt lite på stan. Vid 12.00 var vi på Jensen Norra och fick gå på en föreläsning som var låångtråkig men nödvändig och frågade elever, lärare och en SYV om skolan och vad jag ska tänka på när jag väljer linje eftersom jag har svårt att bestämma mig mellan Sam eller Estet bild. När vi var klara där åkte vi in till stan och tog en riktigt god lunch på Pizza Hut, sen kila vi runt på stan. Guuud vad mycket fint man hittar lagom innan jul, nu när man inte kan handla något eftersom man måste ha pengar till julklappar. Så mamma och pappa har fått en rätt så lång önskelista av mig.








081205







Tjenare, jag vet att jag inte har skrivit något på flera dagar nu men jag kände att det inte var någon ide eftersom jag har legat sjuk i min säng och inte gjort så mycket mer. Blir ju inte så roliga inlägg då. Men hur som helst gick jag till skolan idag iaf och jag fick reda på att jag fick MVG på So- provet! Rätt så stolt nu säger jag bara. Annars har dagen vart helt okej men tyvärr har jag gått och blivit hes nu, men imorgon bär det av till Stockholm men Jonna för att kolla in Jensen gymnasiet. Ska även julhandla lite, men nu ska jag äta fruktsallad och sen sticker jag till Jonna så puss

TANDLÄKAREN





God kväll, idag var jag hos tandläkarn. För det mesta brukar jag vara liiivrädd för tandläkare men idag gick det bra! Dom röntgade och tog lite kort. Sen fick jag också bita i den där geggan som alla säger är så läskig för att "det känns som att tänderna ska fasna" men så farligt tycker jag inte att det var. Stolt var jag när jag gick därifrån, var nog minst 1.80 cm eller något för att jag sträkte på mig så mycket. Men tyvärr åkte jag hem vid 12 eftersom jag inte alls mår bra. Har legat och kollat på Gossip girl, one tree hill och Two and a half men. Så imorgon blir det ingen skola för min del, men att strunta i att plugga kommer jag inte undan med.

Puss


BOORING

Tyvärr måste jag säga att jag har pluggat idag och har inte så mycker mer att säga, jo förresten så kollade jag på Arn. Jag tröttnade så den rekomenderar jag inte.


RSS 2.0